Sponsors

Rotterdam Volleybal wil vanuit onze kernwaarden “sportief, veilig en sociaal”, “hardwerkend en ambitieus” en “vernieuwend en vooruitstrevend” het unieke karakter, de dynamiek en de maatschappelijke en sportieve relevantie van de volleybalsport uitdragen.

Wij zoeken sponsors die zich in dit profiel herkennen en onze ambities willen ondersteunen. Onze sponsorbrochure treft u hier aan.

Meer informatie of contact: sponsoring@rotterdamvolleybal.nl

De sponsorcommissie: Timothy van Diesen, Kars Martin, Yannick Mochtar, Pablo van Vierzen


Sponsors van Fusion heren 1:  “Arbo Rotterdam Volleybal” seizoen 2016 – 2017:

Hoofdsponsor:

Arbo Rotterdam

Arbo Rotterdam 570 logo

Arbo Rotterdam is een Rotterdams bedrijf dat landelijk actief is en gespecialiseerd op het gebied van Veiligheid (Arbo), Kwaliteit en Milieu. Arbo Rotterdam adviseert en begeleidt ondernemingen bij het opzetten van veiligheidssystemen of kwaliteitssystemen. Daarnaast verzorgt Arbo Rotterdam opleidingen op het vlak van milieu en veiligheid.

Broeksponsor

 MariFlex2 Mariflex Group Vlaardingen
MariFlex has grown to become one off the world’s leading companies in liquid offloading services and equipment. MariFlex provides 24/7 Worldwide services such as: Offloading / Pumping, STS and Vapor Recovery Services, Ship to Ship, Liquid Cargo Handling, Cargo Survey, Cargo Loss Control, Bunker Survey, Barge Inerting, Debunkering, Salvage Support Services and delivers Fire Fighting Equipment, Pumps and Powerpacks, Equipment sales, rental and repair.

Kledingsponsors

Mizuno
 Mizunologo 170 1 Sinds de oprichting in 1906 is Mizuno een trotse deelnemer in de zinderende sportwereld. We doen er alles aan om sportuitrusting te ontwikkelen met de hoogste kwaliteit. Iedereen bij Mizuno wordt gedreven door het ideaal van oprechte sportiviteit. Dat was 100 jaar geleden al zo en dat geldt nog steeds. De bedrijfsfilosofie verduidelijkt dat nog meer; ‘‘Een bijdrage leveren aan de maatschappij door het ontwikkelen van sportartikelen en het promoten van sport in het algemeen.”
Clubstores.nl
 clubstoreslogo 170 1 Clubstores.nl is de Mizuno volleybalschoenen specialist voor de Benelux. Bent U op zoek naar een mooie aanbieding van de Mizuno volleybalschoenen, wij leveren snel en tegen altijd de scherpste prijs. (Klik hier om het leveringsoverzicht te bekijken).
Rick Moorman
 moormanlogo 170 Rick Moorman Mannenmode heeft zich ontwikkeld tot een exclusieve herenmode speciaalzaak voor mannen die, zowel zakelijk als privé, de garderobe hoogwaardig willen invullen. Internationale topmerken van Rick Moorman Amsterdam B.V. zijn: o.a. Hugo Boss, Canali, Dressler, Humberto, van Laack, Eton, lacoste, Paul & Shark en de maatwerk mogelijkheden uit het stoffenaanbod van Scabal. Iedereen heeft een moment dat de schijnwerpers op je komen te staan. Dat kan zijn bij een sollicitatie, presentatie, een feestelijke gebeurtenis of voor een topsport prestatie. Vanuit die gedachtengang ontwikkelen wij de naam Rick Moorman als synoniem voor kwaliteit en representativiteit op het gebied van persoonlijke– of groepspresentaties.

Vervoer sponsor

 Logo RMC 1 RMC
De Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V. (RMC) is een van de grootste vervoersregisseurs van Nederland met ruim 500 medewerkers. De RMC is een dochteronderneming van de Rotterdamse Taxi Centrale RTC N.V. (RTC) en de RET.Per jaar vervoert de RMC miljoenen reizigers. Het dienstenaanbod van de RMC bevat vervoer voor o.a. de zakelijke markt, zoals directies en VIP, van en naar lucht- en zeehavens, trouw-, leerlingen- en rolstoelvervoer en Vervoer op Maat, de belangrijkste vervoersvoorziening voor mensen met een beperking in de gemeente Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Spijkenisse. Daarbij voorzien wij in pendeldiensten, road shows en valet parking.

Communicatie Sponsor

IVA Groep
IVA GROEP is een communicatie bedrijf in de breedste zin van het woord. IVA bestaat uit 3 onderdelen, met ieder hun eigen specialisme:

IVA Print & Sign: Print en Sign bedrijf

  • Grafische producties, digitaal en offset
  • Signing projecten, indoor & outdoor
  • IVA Action Repro: printshop, de grootste van Rotterdam

IVA Communicatie: Reclame- & ontwerpbureau.

  • Strategische communicatieprojecten
  • Online communicatie activiteiten zoals webdesign en zoekoptimalisatie
  • Offline communicatie activiteiten

IVA Office: Gezond op kantoor, fit naar huis

  • Fit meubilair www.fitnaarhuis.nl
  • Actieve zit-sta oplossingen & Projectinrichting
  • Kantoormachines
  • Kantoorsupplies

Ballen Sponsor

 galalogo 170 1 Gala
Fusion traint en speelt al jaren met plezier met de volleyballen van GALA. Ook heren 1 speelt, in samenwerking met Gideon, haar wedstrijden in de A-League met GALA-ballen.

Fitness Sponsor

 stokerlogo 170 1 Health & Reha
Voor hun krachttraining maken onze heren gebruik van de studio van Stoker, al jaren een begrip in Rotterdam . Bij Stoker kunt u terecht voor fitness en cardio. Centrum: 1e Westerwagenhof (010-4332168) en Oost: Prinsenlaan (010-4205152)

Fruit Sponsor

 fruitzaam_logo_groen Fruitzaam
Fruitzaam is de  fruit supplier van onze heren. Met Fruitzaam op de werkvloer is je organisatie zowel voedzaam, duurzaam als zorgzaam actief.

Bordsponsors

 logo cj van waas CJ van Waas BV
Isolatiebedrijf C.J. van Waas BV is met meer dan zestig jaar ervaring een begrip op het gebied van afneembare thermisc­he, akoestische en brandbeschermende isolatiematrassen.­
 

EduvateLogo1

Eduvate
Eduvate gelooft dat innovaties in het onderwijs, mits op de juiste wijze begeleid, motiverend kunnen werken voor zowel docent als leerling. Eduvate stimuleert creativiteit en helpt docenten en leerlingen middels training en coaching het beste uit zichzelf te halen.
 autolease_centrale_barendrecht
Autolease Centrale Barendrecht
Auto Lease Centrale is uw onafhankelijke online auto lease intermediair. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Een auto leasen doet u voor een lange termijn dus moet dit goed, vertrouwd geregeld worden en ook betaalbaar blijven. Doordat wij volledig onafhankelijk werken van alle auto dealers en autolease maatschappijen maken wij auto leasen inzichtelijk voor u.
 raadhijzenlogo 170 Hijzen Administraties
Hijzen Administraties is een organisatie die zich richt op fiscale en administratieve dienstverlening. Heldere cijfers en een praktische aanpak van dagelijkse vraagstukken zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij vinden echter dat er meer nodig. Wij staan naast u in onze advisering, als ondernemer.
 
Een Veilig Gevoel
Een Veilig Gevoel B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud, een bewezen veiliger manier van opslag dan via een recorder. Als beveiligingsspecialist voorzien wij in de vraag naar verschillende beveiligingsdiensten, zoals camerabeveiliging, alarmsystemen, mistgeneratoren, toegangscontrole en AED, via een ‘Abonnement op Veiligheid’.
 ajalogo 170 1 AJA Registrars
AJA Registrars BV is een onafhankelijke certificerende instelling met internationale accreditaties, waaronder RvA accreditatie voor VCA en UKAS accreditatie voor ISO9001 en ISO14001.Via de directe link met het Europese hoofdkantoor van AJA Registrars in Groot-Brittannië wordt de connectie gelegd met een wereldwijd netwerk van certificerende instellingen. AJA Opereert momenteel in 29 landen. AJA Registrars maakt uitsluitend gebruik van zeer ervaren en praktische auditoren welke op een objectieve wijze het management systeem toetsen aan de normen.
 emmauslogo 170 Educatief Centrum Emmauscollege
De stichting Educatief Centrum Emmauscollege (ECE) is een organisatie­vorm die tot doel heeft de school een plek te doen zijn voor iedereen die iets wil leren. Naast het reguliere onderwijsaanbod dat het Emmauscollege voor haar leerlingen verzorgt, stelt het ECE een aanbod aan activiteiten samen voor zowel ouders, wijkbewoners en overige geïnteresseerden (Avondschool) als leerlingen van het Emmauscollege (Verlengde school).
 cubordlogowit 170 Cubord
Cubord maakt de reclameborden van Fusion en biedt een compleet scala aan producten om reclame te maken voor uw bedrijf of uw product. Vlambloem 52 (010 – 4214637)
 logo bouw170 MAS B.V Dreumel
MAS is een flexibel bedrijf met als grondslag de verkoop en montage van kozijnen en het onderhoud hiervan. Hout, aluminium en kunststof behoren tot ons assortiment. Met een eigen lijn in PH-Tech kunststof kozijnen. Over dit hoogwaardig product vindt u meer op onze website.
 autotaalglas_logo
Autotaalglas Rotterdam
Je hebt ruitschade, AU, wat vervelend. Dit ongemak is zo verholpen. Maak een afspraak en je bent snel weer op weg. Bijna alle autoruiten op voorraad. 54 vestigingen, dus altijd eentje bij jou in de buurt
 Nic Visser logo 1 Nic Visser kantoorwereld
Nic Visser Kantoorwereld is sinds 1980 gespecialiseerd in het leveren van kantoorartikelen, kantoormachines en kantoormeubilair. Onze kracht is dat wij heel betrokken zijn bij het wel en wee van onze relaties.Wij geven u het juiste advies bij de aanschaf van uw kantoorproducten. Of het nu gaat om de juiste perforator of de inrichting van uw kantoor, onze mensen staan voor u klaar.Nic Visser Kantoorwereld heeft bewezen dat service, snelheid in combinatie met een scherpe prijsstelling heel goed samen gaan. Voor de meeste producten geldt: voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis.
spartaanlogo_170_1 De betrokken Spartaan
Sparta Rotterdam wil een bijdrage leveren aan het leefbaardermaken van de wijken in haar omgeving. Hierbij richt Sparta zich in eerste instantie op de wijken in deelgemeente Delfshaven. Sparta wil deze ambitie graag realiseren in samenwerking met o.a. (deel) Gemeente, Rotterdam Sportsupport en woningcorporaties
131328_TK_Marcon_logo_PANTONE Marcon, Rotterdam
Marcon is een specialist als het gaat om klimaatinstallaties voor kantoren, scholen, hotels en industrie.
 

logo rogam

Rogam Rotterdam
Uw adres voor Mercedes personenwagens, bedrijfswagens en trucks.
logotutorial Tutorial Opleidingen en Advies B.V. Enschede
Wij verzorgen veiligheidsopleidingen (VCA, BHV, Heftruck, Veilig Hijsen en NEN trainingen), ontwikkelen lesmateriaal voor bedrijven en scholen, en begeleiden bedrijven bij ISO en VCA systemen!
 

Bord_Arbo

Europees Examen Instituut

Het Europees Examen Instituut (EEI B.V.) is een erkend en onafhankelijk examenbureau voor het afnemen van onder andere VCA & SOG (heftruck, hoogwerker en flensverbinding) examens op nationaal en internationaal gebied voor zowel bedrijven als particulieren. We beschikken over enthousiaste examenleiders en een groot aantal tablets waardoor we deskundig en flexibel kunnen inspelen op de toenemende vraag naar digitale examens op uw locatie of op één van onze locaties in  Rotterdam, Oostvoorne, Montfoort, Noord-Scharwoude, Drachten, Breda, Lage Zwaluwe en Hedel. EEI streeft naar een enthousiaste, persoonlijke, gedreven en deskundige samenwerking!

 

Heinen + Partners logo.png

Heinen en Partners
Indrukwekkende, functionele gebouwen en infrastructurele projecten realiseren, met volledige grip op de kwaliteit, de kosten en de planning. Dat is uw ambitie en ons uitgangspunt. Want uw belangen staan voor ons voorop. Zo verdienen we, als onafhankelijke partij, keer op keer het vertrouwen van gerenommeerde opdrachtgevers. En daar zijn we best trots op.
 

Van der linden onderhoud color

Van der Linden Onderhoud
We zijn de specialisten in het leveren en aanbrengen van betonverhardingen in spoorconstructies van zowel de RET, HTM, GVB en BRU rail-constructies, die elk hun eigen normering en eisen kennen. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website om ons bedrijf en specialisme beter te leren kennen. Voor vragen of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

logo-r-g-verlichting

R&G Verlichting, Eindhoven
Op het gebied van plaatsen, onderhouden en verwisselen van duurzame verlichting bent u bij R&G verlichting aan het juiste adres.

 

FacebookTwitter